Doe Mee

37e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Wie u ook bent, waar u ook vandaan komt, u heeft uw plek gevonden. Maar hoe goed kent u, uw gehandicapte buren?

Dat is waarom wij dit jaar in de 100 grootste gemeenten van Nederland tenminste 250 activiteiten op het gebied van Werk en Inkomen, Sport en Recreatie, Kunst en Cultuur en Natuur en Milieu zoeken waar mensen met en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten, sporten, huilen, lachen, werken, etc. Kortom, wil jij graag de andere beter willen leren kennen? Organiseer dan eens een activiteit waar gehandicapten aan kunnen deelnemen en ontmoet elkaar!

En het hoeft allemaal niet groot, spectaculair en meeslepend. Het is namelijk veel leuker als jij je bestaande activiteit(en) op 3 december en hopelijk daarna opstelt voor mensen met een beperking. Dan hoeft er tenslotte helemaal niet zoveel te gebeuren. Je hoeft dan alleen maar lokaal wat aandacht te vragen, voor koffie, thee of een sportdrank te zorgen en verder vooral normaal doen. Want een beperking hebben wij allemaal.

Laat ons via onderstaande formulier voor 25 november a.s. weten wat jij gaat doen op donderdag 3 december.

Samen Sterker,

 

Erik Van Loon
Stichting Gdag

p.s. Wij organiseren de Wereld Gehandicapten Dag dit jaar al weer voor het 8e jaar. Wereldwijd wordt de UN – International Day Of Persons With Disabilities dit jaar voor het 34e jaar georganiseerd.

Één antwoord

  1. […] mogelijk maken. Wilt u zich (blijvend) inzetten voor gehandicapten? Vertel het ons dan via http://www.wereldgehandicaptendag.nl/doe-mee. Wij nemen dan binnen 48 uur contact met u op. Zodat de activiteit dezelfde dag nog terug te vinden […]

Reacties zijn gesloten.