Eindhoven

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

17:00 – 21:00 | Museum | € 5,-
Van Abbemuseum
Domein: Kunst en Cultuur
Adres: Bilderdijklaan 10
Omschrijving: Op deze avond bruist en broeit het in het museum. Laat je verrassen door wat kunst doet met dansers, muzikanten, koks, kenners en critici, straatartiesten en vele anderen. Houd de programmering in de gaten op de website.
Overige: Toegankelijkheid voor rolstoelgebruikers
Het Van Abbemuseum is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Er bevinden zich twee parkeerplaatsen voor mindervaliden naast de hoofdingang en twee bij de achteringang, aan de Stratumsedijk 2. Voor assistentie, bel: +31 (0)40 238 10 20.
– Toegankelijkheid voor blinden en slechtzienden: Blinde en slechtziende bezoekers en hun geleidehonden zijn van harte welkom in het museum. Begeleiders mogen gratis mee naar binnen. Iedere tweede zondag van de maand is er een gratis Special Guests rondleiding waarbij sommige kunstwerken kunnen worden aangeraakt en alle zintuigen worden geprikkeld.
– Toegankelijkheid voor doven en slechthorenden: De Luisterroute met verhalen van het museum is ook beschikbaar in gebarentaal. Iedere eerste zondag van de maand is er een gratis Special Guests rondleiding in gebarentaal.
Contactpersoon: Ilse Cornelis
Contactgegevens:
website

12.30 – 13.30 | Lunchpauzeconcert | € 2,-
Muziekgebouw Frits Philips
Domein: Kunst en Cultuur
Adres: Jan van Lieshoutstraat 3
Omschrijving: Geniet een uur lang van klassieke muziek, jazz en wereldmuziek in Muziekgebouw Eindhoven. Maak op een toegankelijke manier kennis met aanstormend talent en gevestigde namen in de Kleine zaal of bezoek de openbare generale repetities van de philharmonie zuidnederland in de DLL grote zaal
Overige: geen
Contactpersoon: geen
Contactgegevens:
Website