Kortom wie gaat er met mij surfen volgend jaar?

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Kortom wie gaat er met mij surfen volgend jaar?

november 20, 2014 Uncategorized 0
Ik kreeg zojuist deze ontzettend leuke reactie van de Surfkaravaan.
Wat een ontzettend goed initiatief! Wij, Robert en Tatiana van golfsurfschool SurfKaravaan in Ouddorp (Goerree-Overflakkee) willen graag activiteiten aanbieden voor mensen met een handicap. Surfen is namelijk ook met een handicap nog ontzettend leuk om te doen! Echter, 3 december is de lucht- en watertemperatuur niet meer aangenaam. Vanaf Pasen is het wel weer leuk om te leren golfsurfen. Maar daar heb je voor de International Day of Persons With Disabilities helaas weinig aan.
Los om te zeggen dat ik je initiatief zo goed vind, mail ik je ook om aan te geven dat ik graag met je samenwerk om mensen met een handicap bewust te maken dat golfsurfen ook met een handicap mogelijk en leuk is. Wij hebben hiervoor de contacten zelf niet.
Laat me svp weten als je interesse hebt!
Met vriendelijke groet,
Tatiana Mallee
Kortom wie gaat er met mij surfen volgend jaar?