Leiden

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

17:30 – 21:30 | Diverse  Activiteiten | Gratis
17:30–19:30 – Eetcafé donderdag
19.30–21.30 – Hobby- en handwerk
Stichting VTV
Domein: Gabriël Metzustraat 4
Adres: Topaaslaan 19
Omschrijving:Een creatieve avond bij Stichting VTV. In het clubgebouw wordt een hobbyclub en een handwerk- en breiclub georganiseerd. Bij de hobbyclub wordt er geprikt, gekleurd en geknutseld, terwijl bij de handwerk- en breiclub bijvoorbeeld sjaals worden gebreid of kussens worden gemaakt. De activiteiten worden georganiseerd voor mensen met een verstandelijke beperking. Je kunt ook meedoen als je nog geen ervaring hebt met breien of handwerken.Voor iedereen die zelfstandig woont of binnenkort zelfstandig gaat wonen, wordt dit eetcafé georganiseerd. Even niet zelf hoeven koken, maar wel lekker eten! er wordt een 3-gangenmenu geserveerd. Tijdens het eten kun je met de andere gasten kletsen. Het eetcafé op donderdag is bedoeld voor mensen met een lichte beperking en/of autisme.
OverigeBij voorkeur van tevoren aanmelden. Wij geven jouw komst door aan onze trainers en aan jou geven we de exacte trainingslocatie door.
Contactpersoon: Kitty van Schie
Contactgegevens: 06-11348712, k.vanschie@vtvzhn.nl

14.00 – 17.00 | Paardrijden | GRATIS
Stichting paardrijden voor Gehandicapten Leiden
Domein: Sport en Vrije Tijd
Adres:
Wassenaarseweg 525
Omschrijving: Wij openen onze deuren op werld gehandicaptendag voor iedereen die geïnteresseerd is om te leren paardrijden.
Wij organiseren een rondleiding over onze manege en een kennismaking met onze paarden en pony’s. Kortom iedereen is welkom!
Tot 3 december!

Overige:
Contactpersoon: Eline van der Eijkel, activiteiten@spgleiden.nl | Website