Wij zoeken verschillende stagiairs

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Wij zoeken verschillende stagiairs

augustus 16, 2014 Uncategorized 0

Nationale Wereldgehandicaptendag – 7 jaar

Vacature: sponsor, marketing en communicatie medewerker

Stichting Gdag organiseert sinds 2008 elk jaar de Wereldgehandicaptendag in Nederland. Voor de 5e Nationale Wereldgehandicaptendag zoeken wij stagiairs die de Nationale en Regionale edities van de Wereldgehandicaptendag ter gelegenheid van de UN – International Day Of Persons With Disabilities willen organiseren.

Nationale editie
In verband met de veelal beperkte mobiliteit van mensen met een beperking willen wij dat de Nationale Wereldgehandicaptendag elk jaar in een andere stad word georganiseerd. Het programma (Debatten, Duels, Diner en Dance) van de jaarlijkse Nationale Wereldgehandicaptendag vind je hier. De locatie van de 7e Nationale Wereldgehandicaptendag 2012 is nog niet bekend. Help jij ons zoeken?

Regionale editie
Naast de jaarlijkse Nationale Wereldgehandicaptendag editie met veel debatten en duels (sportclinic’s) organiseren wij samen met lokale partners in steeds meer steden ook kleine regionale Wereldgehandicaptendag edities. Deze regionale edities zijn voor 1 tot 100 mensen en hier vind je regionale programma van afgelopen 4 jaar. Als stagiair ben je verantwoordelijk voor het zoeken van deelnemende organisatie, gemeenten, etc.

Sponsoring, Organisatie, Boekhouding, Marketing en Communicatie:
Wij zoeken stagiairs in heel Nederland die samen met ons van de 7e Nationale Wereldgehandicaptendag en de regionale edities wederom een groot succes willen maken.

Primair gaat het om de volgende taken:
– Sponsoring : werven van fondsen, sponsors, adverteerders, etc
– Organisatie: organiseren van de Wereldgehandicaptendag 2014
– Boekhouding: verzorgen van de financiële administratie Stichting Gdag
– Marketing : werven van deelnemers en contact houden met partners
– Communicatie / PR: verzorgen van de website, social media en publiciteit richting deelnemers

Kortom, wij zoeken meerdere stagiairs die samen in een team van professionals acties in binnen- en buitenland willen bedenken en organiseren om voldoende sponsoren en deelnemers naar de 5e Nationale en Regionale Wereldgehandicaptendag te krijgen.

Ben je geinteresseerd stuur dan een mail naar stage(apestaartje)wereldgehandicaptendag.nl

Let’s able together,

Erik Van Loon
Stichting Gdag