Wij zoeken vrijwilligers

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Wij zoeken vrijwilligers

mei 21, 2019 Uncategorized 0

Sinds 2008 organiseren wij elk jaar op 3 december de United Nations – Wereld Gehandicapten Dag met als doel om mensen met en zonder een beperking met elkaar in contact te brengen.

Inleiding
De afgelopen jaren is dit door gebrek aan vrijwilligers helaas niet gelukt. Wij hopen dit jaar weer een aantal vrijwilligers te vinden die zich willen inzetten voor de zowel de Nationale als ook de Regionale Wereld Gehandicapten Dag op 3 december a.s..

Nationale
Elk jaar proberen wij een locatie te vinden voor de landelijke manifestatie waarbij wij door middel van Debatten (10:00-12:00), Duels (13:00-17:00), Diner (18:00-20:00) en Dance (20:00-22:00) mensen met elkaar laten kennis maken.

Regionale
Naast een centrale landelijke manifestatie zoeken wij ook in heel het land regionale activiteiten. Het gaat om activiteiten in een van de onderstaande aandachtsgebieden:
– kunst en cultuur
– sport en recreatie
– werk en inkomen
– natuur en milieu

Vrijwilligers
Wij zoeken voor de WGD2019 tientallen vrijwilligers uiteenlopend van:
– vrijwilligerscoördinatoren
– social media specialisten
– website beheerders
– fondsen- en sponsorwervers
– tolken en vertalers
– evenement organisatoren, etc, etc

Aanmelden
Heb je altijd al iets willen doen op Wereld Gehandicapten Dag meld je dan vandaag nog aan via het onderstaande formulier aan. Je krijgt dan van ons een uitnodiging voor een van de 5 voorlichtingsbijeenkomsten in September verspreid over Nederland.