Brief aan wethouders

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Brief aan wethouders

mei 3, 2012 Uncategorized 10

Geachte wethouder …….. ,

Het afgelopen jaar hebben wij eerst u ambtenaren en vervolgens ook u benaderd met de vraag of u geïnteresseerd zou zijn om met ons op 3 december 2012 in … de 5e Nationale of Regionale Wereld Gehandicapten Dag te organiseren.

Tot op heden heeft u nog niet of niet overtuigend gereageerd. Graag zouden wij met u of u beleidsambtenaar WMO/Gehandicapten in gesprek willen raken over het belang van de United Nations – International Day Of Persons With Disabilities voor gehandicapten over de hele wereld.

Nationaal
Eind mei willen wij tijdens een “Kick Off” aan gehandicapten, -organisaties en binnen- en buitenlandse pers bekend maken waar de 5e Nationale Wereld Gehandicapten Dag in Nederland plaats zal vinden. Na de bekendmaking / kick off zal er van september tot november in u stad een serie bijeenkomsten worden georganiseerd met de in u stad aanwezige gehandicapten (belangen) organisaties ter voorbereiding van de 5e Nationale Wereld Gehandicapten Dag.

Regionaal
Overigens geldt dit traject ook in het geval dat u liever een Regionale ipv een Nationale Wereld Gehandicapten Dag binnen uw stadsgrenzen wilt hebben. Voor de regionale edities geldt verder dat wij het  aantal regionale evenementen dit jaar willen verdubbelen van 1 tot tenminste vier Regionale Wereld Gehandicapten Dag evenementen per provincie.

Nationaal Programma CONCEPT
– 10-12:00 Debat,
– 13-17:00 Duels
– 18-19:00 Diner
– 20-22:00 Dans.

In de pauzes worden er korte programma’s georganiseerd. Van 12-13:00 Pimp your Weels, van 17-18:00 Wheels of Love en van 19-20:00 de Modeshow. Daarnaast bieden wij aan onze partners, klanten en bezoekers de gehele dag een Informatie Markt aan.

Regionaal Programma
Voor het regionale programma zoeken wij naast sportclinics (Duels) dit jaar ook andersoortige activiteiten. Zo hebben wij afgelopen jaar voor het eerst een bijeenkomst in het Groninger Museum georganiseerd, een COC bijeenkomst voor Homoseksuele gehandicapten in Amsterdam en een wijnproeverij in Hilversum en wat ons betreft hoe normaler hoe beter.

Want ondanks deze aparte dag voor gehandicapten is inclusion ook voor ons het allerbelangrijkste. Wij staan open voor u ideeën en willen graag met u hierover van gedachten wisselen. Kijk op www.wereldgehandicaptendag.nl voor meer informatie en neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over de organisatie van 5e Nationale en/of Regionale Wereld Gehandicapten Dag.

Hoogachtend,

 

Erik Van Loon

10 antwoorden

 1. pic5678 schreef:

  … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/brief-aan-wethouders/ […]

 2. … [Trackback]

  […] Here you can find 41186 more Info on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/brief-aan-wethouders/ […]

 3. soft music schreef:

  soft music

  soft music

 4. jazz music schreef:

  jazz music

  jazz music

 5. bossa nova piano jazz

  bossa nova piano jazz

 6. … [Trackback]

  […] Here you will find 15618 more Information on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/brief-aan-wethouders/ […]

 7. smooth jazz schreef:

  smooth jazz

  smooth jazz

 8. meditative piano schreef:

  meditative piano

  meditative piano

 9. … [Trackback]

  […] Read More on to that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/brief-aan-wethouders/ […]

 10. proof schreef:

  … [Trackback]

  […] Find More Info here to that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/brief-aan-wethouders/ […]

Reacties zijn gesloten.