13:00-17:00 Duel

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

menu knop | Nationaal | Informatiemarkt| DebatDuel | Diner | Dans | WGDFF

Sport voor mensen met een beperking is erg belangrijk zie ook mijn interview met Dick Traum, de oprichter van the Achilles Track Club, over het belang van sport voor mensen met een beperking.

Daarom gaan wij van 13:00 – 17:00 met zijn allen sporten.

Programma

’s middags gaan wij met zijn allen sporten. Hiervoor zullen de volgende vier clinics worden gegeven van telkens 2 x een half uur en je kunt je voor maximaal drie van de vier clinics opgeven en voor alle onderdelen geldt; iedereen kan meedoen. Tijdens elke clinic leert u alle facetten van de sport.
Let op! we hebben slechts een beperkt aantal plaatsen. Op 3 december hoort u in welk half uur u aan de ingeschreven clinic kunt deelnemen.

NIEUW

Kano Varen
Kano Vereniging Rijnland geeft buiten op het droge demonstratie over de mogelijkheden om met een beperking te kunnen kanovaren en te intergreren in het reguliere sport aanbod.
Door: KV Rijnland website

OUD

Rolstoeltennis Clinic:
Rolstoeltennis wordt in Nederland op hoog niveau gespeeld. Het ABN Amro Bank tennistoernooi in Rotterdam heeft zelf sinds 2008 een aparte herentoernooi. Heb je altijd al eens een balletje willen slaan dan moet je zeker mee doen.

Tijdstip: 13:00-14:00
Door: Tennisvereniging Alexanderstad.

Zwemmen Clinic:
Zwemmen ik wil alleen maar zwemmen. Doormiddel van verschillende oefeningen proberen wij elke spier en gewricht te mobiliseren/activeren en als klapper op de vuurpijl gaan we aan het eind van de clinic rond het Noordereiland, een kunstmatig eiland in het zwembad, zwemmen.

Tijdstip: 14:00 – 15:00
Door: Rotterdam Swimming Ambassadors.

Rolstoelbasketbal Clinic:
De leden van Arrows ’81 hebben allemaal een drukke baan. Zij zijn succesvol en spelen op het hoogste niveau Rolstoelbasketbal. Zij zullen jou verbazen hoe snel zij van verdedigen overschakelen op aanvallen en natuurlijk kan iedereen meedoen met dit Dream Team.
Tijdstip: 14:00-15:00
Door: Arrows ’81.

Volleybal Clinic:
Paralympische sporter worden?? Dit is je kans!! Eind september werd de Paralympische Dames Zitvolleybalploeg Europees Kampioen in het Poolse Elblag. Na een goede voorbereiding werd de kroon op het werk gezet. Een kroon die onderdeel is van het traject naar Londen 2012. Doel is om hier de gouden medaille te behalen op de Paralympische Spelen.
Tijdstip: 14:00 – 15:00
Door: Nevobo

Zumba Clinic:
Je kunt rustig uit je rolstoel komen want Zumba kan je ook meedoen zittend of liggend op matjes op de grond en of je nou wel of niet verlamd bent. Wedden dat je na afloop spierpijn hebt.  
Tijdstip: 16:00 – 17:00
Door: Dansschool Salseros – Rotterdam.

47 antwoorden

Reacties zijn gesloten.