Is er nog een plekje voor mij?

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Is er nog een plekje voor mij?

september 24, 2010 2010 6

We kregen zojuist deze reactie: Hallo, Ik las net jullie oproepje voor modellen die mee willen doen op de wereldgehandicaptendag. Ik ben Riëtte, 19 jaar en heb een visuele handicap en vind deze dag een mooi initiatief en zou graag mee willen doen! Is er nog een plekje voor mij?
Ik heb haar gelijk gebeld en gevraagd of ze ook naar het middag programma komt. Op dit moment ben ik nl bezig met de Running Blind. Zij waren vorig jaar ook van de partij tijdens de 2e Nationale Wereldgehandicaptendag in Rotterdam.

6 antwoorden

 1. … [Trackback]

  […] Find More here to that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

 2. … [Trackback]

  […] There you will find 42453 more Information to that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

 3. judi slot schreef:

  … [Trackback]

  […] Read More to that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

 4. … [Trackback]

  […] Find More Information here on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

 5. Buy Guns Online schreef:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

 6. … [Trackback]

  […] Read More on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/is-er-nog-een-plekje-voor-mij/ […]

Reacties zijn gesloten.