Maak kennis met: Only Friends

42e UN - International Day Of Persons With Disabilities

Maak kennis met: Only Friends

april 4, 2010 2010 3

Sportvereniging Only Friends is een vereniging voor kinderen met een handicap of chronische ziekte. Het doel is om deze kinderen op onbezorgde wijze en met veel plezier te kunnen laten sporten.

De club is op 9 februari 2000 begonnen met acht voetballende leden en inmiddels uitgegroeid tot een volwaardige en warme vrijwilligersorganisatie met tweehonderd leden en acht verschillende sporten. In alle opzichten belooft 2010 een geweldig en bijzonder jaar te worden voor Only Friends. Zeker omdat dit jaar zal het Ronald McDonald Centre zijn deuren opent, waarna Only Friends verhuist naar dit sportcomplex.

De stichting Only Friends en het Ronald McDonald Kinderfonds hebben 2004 de handen ineen geslagen voor de bouw van een omni sport- en spelcentrum voor kinderen met een beperking. Onder de naam Ronald McDonald Centre wordt dit sportcentrum momenteel gerealiseerd. Het Ronald McDonald Centre biedt kinderen met een beperking de kans om in een veilige en stimulerende omgeving op een serieuze manier te sporten of te spelen. Het centrum, dat in Amsterdam-Noord verrijst, wordt het eerste omni sport- en spelcentrum voor kinderen met een beperking in West-Europa.

3 antwoorden

 1. … [Trackback]

  […] Find More on on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/maak-kennis-met-only-friends/ […]

 2. Research schreef:

  … [Trackback]

  […] Information on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/maak-kennis-met-only-friends/ […]

 3. … [Trackback]

  […] Find More Info here on that Topic: wereldgehandicaptendag.nl/maak-kennis-met-only-friends/ […]

Reacties zijn gesloten.